понеділок, 23 січня 2023 р.

 

ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу із зовнішнього озеленення закладів освіти «Парад квітів біля школи» - це вагоме досягнення для нашого закладу! Щиро дякую батькам та своїм вихованцям, учням 6 – А класу, за підтримку та сприяння у реалізації задумів, в тому числі, і цього! Завдячуючи турботі та догляду за рослинами технічному персоналу, вчительському колективу можна такі проєкти втілювати в життя!

А все розпочиналося з бажання… Бажання зробити подарунок, бажання залишити часточку України на території Флоринського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, бажання відволіктися від смутку та печалі у сонячні, весняні, але воєнні дні.

Правду люди кажуть, якщо є дуже велике бажання, є мета, то можна зробити багато. У нашому випадку - створити квіткову карту України, так і сталося. Перемога в конкурсі – це не робота одного дня, це місяці створення, вибору місця, вивчення ландшафту, проєктування земельної ділянки, висадка посадкового матеріалу, компонування. Саме такі підходи оцінювалися у конкурсі із зовнішнього озеленення. А тепер наше головне завдання – це підтримувати клумбу, плекати її, доглядати та поновлювати новими саджанцями, щоб навіть тоді, коли на душі смуток, відпочинок біля квіткової карти приносив радість, спокій та затишок!

Адже бажання здійснюються! А зараз у нашої неньки –України та в нас бажання одне – ПЕРЕМОГА! І ми впевнено до нього йдемо, працюючи кожен на своєму фронті! У нас – освітній і він міцний, бо з нами наше майбутнє – наші діти, дитинство яких має бути щасливим та мирним! Розвесниться – чекаємо на зустріч біля нашої переможної квіткової карти!

https://www.youtube.com/watch?v=FcoAQZjjSXo

Немає коментарів:

Дописати коментар