вівторок, 5 вересня 2023 р.

1 вересня- День Знань

Велика, дружна шкільна родина Флоринського закладу відзначила День Знань. У цей день усі раділи , адже ми приймали до своїх лав наймолодших членів нашої родини - першокласників. Свято відбувалось у дві зміни, окремо для молодшої ланки та середньої і старшої. У двір закладу їх завели найстарші наші учні  та  перша вчителька.

     Далі відбулась урочиста лінійка, під час якої були нагороджені подяками люди, які  власним прикладом, ініціативністю, креативністю, небайдужістю та щирим піклуванням про рідний заклад допомогли створити безпечний освітній простір та покращити умови для навчання усіх учнів.

      Цікаво було усім. Вітання, радість зустрічі, танцювальний флешмоб, який разом підготували першокласники та одинадцятикласники , вітальне слово від адміністрації закладу та від наших захисників.

       День Знань - це не лише свято навчання, але і символ єдності, патріотизму та вдячності. Важливо пам'ятати про традиції цього свята, а також про співпрацю та підтримку освіти, родин та Збройних Сил України. Нехай це свято нагадує нам про важливість знань, захисту та щасливого дитинства.

     Для нас День Знань - це свято, яке символізує об'єднання різних поколінь у спільній меті навчання та здобуття знань. Важливо пам'ятати про роль освіти у будівництві майбутнього та підтримувати навчання як для першокласників, так і для одинадцятикласників. Нехай це свято нагадує нам про важливість знань та спільну мету  розвитку нашої країни.













 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар