пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Останній дзвоник 2023

 Радість і смуток такі бентежні почуття викликає Останній дзвоник 2023,який проводився в умовах воєнного часу.Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії.

Флоринський заклад незважаючи на численні виклики сьогодення відзначав свято у дві зміни, задля безпеки для кожної дитини.
Святкування розпочалось із внесення прапора, хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих захисників України, дітей, людей.
Із вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Усатюк В.І. який побажав учням, вчителям, батькам упевненості у власних силах, стійкості та витримки. Подякував за підтримку закладу в ці непрості часи, за любов та невтомну працю задля наближення Перемоги.
Зазначив, що для багатьох школярів настає пора відпочинку, а для випускників цей дзвоник, справді, є останній: для одних- у молодшій школі, а для інших- у стінах закладу. Залишаються позаду шкільні роки. Вирушають в самостійне доросле життя. Віримо, що випускники 2023 реалізують свої здібності, таланти, побудують власну успішну долю, будуть гідними творцями свого життя і справжніми патріотами країни!














Немає коментарів:

Дописати коментар