пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Свято Обдарованості

 


Світлого літнього ранку, коли на дворі квітують півонії, а в небі літають ракети, у Флоринському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся незвичний, цікавий та емоційний захід " Свято обдарованості" у Флоринському закладі.Це зоряний олімп успіху, добра та креативу, на якому вшановували переможців Всеукраїнських предметних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань, а також їхніх наставників - учителів, які підготували ці юні обдарування.

На захід завітали Бершадський міський голова Драган В.Г., керівники ФГ "АГРО-В" Гасло В.В. і Лукащук О.А., староста села Рудь Н.В., депутат Бершадської міської ради Рудь В.С.,батьки учнів, та вчителі.
Свято розпочав вітальним словом директор закладу Усатюк В.І. і вручив грамоти учням учителям і подяки батькам.
До присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Драган В.Г., а керівники ФГ "АГРО-В" Гасло В.В. і Лукащук О.А. привітали всіх присутніх та нагородили учнів та вчителів закладу грошовими преміями за перемоги на районному, обласному та всеукраїнському рівнях.
Ми вдячні всім, хто прийшов до нас на свято і розділив із нами радість наших перемог.
Щороку Флоринський заклад відчиняє двері наступним поколінням, які в майбутньому стануть новими обдаруваннями та гордістю нашої громади та держави. https://youtu.be/aH8sjJl2sO4

Немає коментарів:

Дописати коментар