вівторок, 3 жовтня 2023 р.

 

Тиждень присвячений проведенню заходів до Дня захисників та захисниць України у Флоринському закладі, щорічно відзначається об'єднанням зусиль та виявленням підтримки воїнам, які несуть важливу відповідальність за нашу країну.
Наш заклад проводить різноманітні заходи, а саме,була проведена кампанія "Листи до Воїнів" у рамках якої учні виготовляли листи з вдячністю та побажаннями захисникам, творчо виражали свою підтримку через малюнки для воїнів. Під час зустрічей та виховних годин учні дізнались про важливість обов'язку та героїзму.
Благодійна Осіння Ярмарка на якій учні продавали різноманітні солодощі, фаст-фуди , сувеніри та прикраси,продаж яких призначений для збору коштів на потреби ЗСУ. Усі представлені вироби учнів, були готові до продажу, і кожен бажаючий мав можливість долучитися до благодійної ініціативи.
Продовженням цього тижня стало проведення естафети мужності «Козацькому роду нема переводу» на території Флоринського парку.
Тиждень, присвячений проведенню заходів до Дня Захисників та Захисниць України, це час вираження вдячності та підтримки воїнам.
Вчителі, учні та батьки нашого закладу долучаються до спільного зусилля для створення атмосфери підтримки та відданості тим, хто несе важливу відповідальність за безпеку нашої країни.https://www.facebook.com/groups/2345880128891621

Немає коментарів:

Дописати коментар