вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Естафета мужності « Козацькому роду нема переводу»

 

Естафета мужності « Козацькому роду нема переводу»у Флоринському закладі - це важлива подія, яка уже багато років дозволяє нам вшанувати воїнів–захисників України. Це спосіб відзначити спадщину козацького роду, надихнутись мужністю наших воїнів захисників та захисниць, а головне надихнути молодше покоління на виявлення сміливості та дружби.
На короткий період Флоринський парк став ареною для особливої події, який об'єднав учнів та вчителів.
Учні брали участь у різноманітних конкурсах, що надали їм можливість випробувати себе у спортивних змаганнях та відчути дух співробітництва, проявити себе, побачити можливості для вдосконалення.
Відтискання від підлоги, човниковий біг, стрибки з місця, жонглювання з м'ячем, перетягування канату, двостороння гра у футбол – усі ці конкурси були задіяні у заході, адже саме спортивні змагання, демонструють фізичну силу та витривалість військових, а проведення цього заходу парку згуртовує учнів, вчителів та батьків.
По завершенні змагань відбулась церемонія нагородження переможців конкурсів , та прозвучали слова подяки за мужність та заклик до єдності та спільних зусиль для майбутнього України.
Паралельно у тісній співпраці з Флоринським Сбк та з Флоринським старостатом,дитячим садочком "Колосок" був проведений Благодійний ярмарок підтримки воїнів ЗСУ. Учасники та гості заходу мали можливість допомогти, купуючи та продаючи солодощі, вареники, деруни, рибну юшку та іншу продукцію і сувеніри.
Свято козацького роду в Фолоринському парку стає незабутнім заходом, який дозволяє нам вшанувати подвиг і мужність захисників та захисниць України. Цей захід віддзеркалює важливість спільних зусиль у створенні мирного та процвітаючого суспільства. Нехай ця урочистість залишиться в наших серцях як символ вдячності та натхнення для майбутніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар